Kryefaqja

Kryefaqja

New products

New products

 • -

  27,60 €
 • -

  88,90 €
 • -

  72,70 €
 • -

  10,20 €
 • -

  61,90 €
 • -

  87,20 €
 • -

  37,50 €

Pagese e sigurtë

Mundësi pagese me Visa/Mastercard/Paypal

Pagesa e porosisë tuaj në dyqanin online bëhet nëpermjet transferimit bankar, ose me kartë krediti apo debiti (Visa, Mastercard) ose përmes llogarisë tuaj PayPal. Pagesa në dorë në momentin e dorëzimit ose në disa këste nuk janë të mundshme.

Pagesa është 100% e sigurtë

Pagesa është plotësisht e sigurt. Kjo do të thotë që asnjë informacion bankar nuk transmetohet përmes dyqanit online. Detajet e kartës suaj të kreditit janë të koduara duke përdorur protokollin "Secure Socket Layer" SSL dhe nuk transmetohen kurrë me shkrim të qartë përmes rrjetit. Pagesa bëhet direkt në bankë. Ne nuk kemi qasje në detajet tuaja dhe nuk i mbajmë ato në server, kjo është arsyeja pse ato kërkohen përsëri sa herë që bëni një transaksion të ri në faqen tonë. Gjithashtu gjatë momentit të pagesës bëhet verifikimi identitetit nëpermjet kodit që dërgohet në telefonin tuaj.

Pagese e sigurtë

Mundësi pagese me Visa/Mastercard/Paypal

Pagesa e porosisë tuaj në dyqanin online bëhet nëpermjet transferimit bankar, ose me kartë krediti apo debiti (Visa, Mastercard) ose përmes llogarisë tuaj PayPal. Pagesa në dorë në momentin e dorëzimit ose në disa këste nuk janë të mundshme.

Pagesa është 100% e sigurtë

Pagesa është plotësisht e sigurt. Kjo do të thotë që asnjë informacion bankar nuk transmetohet përmes dyqanit online. Detajet e kartës suaj të kreditit janë të koduara duke përdorur protokollin "Secure Socket Layer" SSL dhe nuk transmetohen kurrë me shkrim të qartë përmes rrjetit. Pagesa bëhet direkt në bankë. Ne nuk kemi qasje në detajet tuaja dhe nuk i mbajmë ato në server, kjo është arsyeja pse ato kërkohen përsëri sa herë që bëni një transaksion të ri në faqen tonë. Gjithashtu gjatë momentit të pagesës bëhet verifikimi identitetit nëpermjet kodit që dërgohet në telefonin tuaj.

0
0